برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل
   [صفحه اصلی ]     [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره نظارت برموادغذایی::
اداره نظارت براموردارو وموادمخدر::
آزمایشگاه کنترل موادغذایی::
اطلاع رسانی غذا::
اداره تجهیزات پزشکی::
::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نظرسنجی
نظر شما در مورد مطالب پورتال چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
فرایندهای اداره نظارت بر مواد غذایی
..
EPA
Us Enviromental Protection Agency
..
لیست مدارک پروانه های بهداشتی
:: اداره نظارت برموادغذایی : شرح وظایف ::

     شرح وظایف اداره نظارت بر موادغذایی:

 1- مشاوره و طراحی کارخانجات مواد غذایی بر اساس GMPوhaccp  

2- مشارکت در تهیه استاندارد های تخصصی و مربوط به دسترسی و ساخت و کنترل مواد

3- مطالعه و بررسی و کنترل رفرانس های سازمانهای بین المللی

4- مطالعه و بررسی و جمع آوری اطلاعات فنی در مورد کالاهای وارده به کشور از نظر ترکیبات تشکیل دهنده

 5- نظارت بر گواهینامه های ساخت مواد که از کشورهای مبدا صادر می شود

 6- نظارت بر کیفیت کارگاهها و کارخانجات وپایش محصولات مربوطه

7- نظارت بر تجزیه و ترکیب ساخت محصولات بر اساس فرمول ارائه شده

8- تشکیل کمیته های کنترل و نظارت میان بخشی و فرا بخشی

9- سرپرستی و طرح ریزی و شرکت در کمیته های آموزشی

10- انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی

11- نظارت بر تنظیم نقش های واحد های تولیدی

 12- نظارت و همکاری با واحد های تولیدی و کنترل مستمر تولیدات واحدهای تحت پوشش

 13- اموزش مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش

 14- تشکیل کمیته های قانونی صدور پروانه تاسیس و مسئول فنی

 15 نظارت بر کار و اموزش اکیپ های بازرسی و تهیه وسایل مورد نیاز آنها

 16- پیگیری و نظارت بر طرح های اجرایی اداره کل نظارت بردارو و غذا

 17- پیگیری و نظارت بر طرح های اجرایی دفتربهبود تغذیه

 18- جمع آوری و انهدام کالاهای فاسد و غیر قابل مصرف

 19- بزرگداشت روز جهانی غذا – هفته سلامت

دفعات مشاهده: 7097 بار   |   دفعات چاپ: 751 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 223 بار   |   0 نظر
::
معاونت غذا و دارو daroo
Persian site map - English site map - Created in 0.195 seconds with 1072 queries by AWT YEKTAWEB 3174