برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل
   [صفحه اصلی ]     [ English ]  
بخش‌های اصلی
معاونت فرهنگی ودانشجویی::
دفتر معاونت ::
روابط عمومی::
آئین نامه ها::
مدیریت امور دانشجویی::
تغذیه::
امور اداری::
اداره رفاه::
امور خوابگاه ها::
مدیریت تعالی فرهنگی::
جشنواره فرهنگی هنری کشور::
واحد قرآن وعترت::
امور مالی::
امور فرهنگی وفوق برنامه::
امور تربیت بدنی::
کانون های و تشکل ها دانشجویی ::
شورای انضباطی::
اداره مشاوره::
خدمات اداری::
واحد بهداشت::
انفورماتیک ::
آموزش::
تقویم آموزشی دانشگاه::
حراست::
بسیج دانشجویی::
::
شماره پیامک معاونت

30004650405040

..
وبلاگ کارشناس فرهنگی دانشگاه

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
portal

AWT IMAGE

..
:: تغذیه : معرفی ::
اداره تغذیه (رئیس اداره : اقای رضا فدائی)

 

این اداره مسئولیت تغذیه دانشجویان را بر عهده داشته و همه روز به صورت مستمر نسبت به طبخ و توزیع نهار و شام دانشجویان اقدام نموده و در اکثر مواقع با تحویل ،پنیر ، مربا ،کره ،و عسل به صورت هفتگی به صبحانه دانشجویان کمک می کند. این این اداره مصمم است با نظارت دقیق بر خرید ، نگهداری وطبخ وتوزیع مواد غذائی بهترین شرایط را از نظر کمیت وکیفیت بر غذای دانشجویان اعمال نماید .

 

این اداره مجهز به چهار واحد غذا خوری جهت دختران و پسران و دو باب سالن عمل آوری غذا می باشد.

 

 

1-برنامه ریزی جهت ارتقاء سطح کیفیت طبخ وتوزیع غذا

2- برنامه ریزی وتهیه منوی غذایی مناسب (با توجه به فصول مختلف سال ومیزان کالری وانرژی مورد نیاز دانشجویان)

3- کنترل بهداشت فردی ورعایت اصول بهداشتی پرسنل آشپزخانه

4- ارائه آموزشهای فردی وگروهی مورد نیاز جهت پرسنل آشپزخانه

5- تهیه مواد اولیه مورد نیاز مطابق با شرایط و استانداردهای لازم

6- نظارت بر رعایت بهداشت در تهیه، عمل آوری و انتقال مواد غذائی

7-نظارت بر مراحل آماده سازی غذا ، پاکسازی محیط آشپز خانه و شستشو

8- شستشو و ضد عفونی سالن پخت و غذا خوری در پایان روز

9- حضور کارشناس بهداشت محیط و نظارت بر عملکرد بهداشتی پرسنل آشپزخانه و چک کارتهای سلامت

 

10- نظارت بر مراحل نگهداری مناسب و بهداشتی مواد غذائی در سرد خانه ها و انبارهای مواد غذائی

11- نظافت و شستشوی دوره ائی سردخانه ها و انبار های مواد غذائی

12-نظارت کامل و مستقیم بر نحوه طبخ بهداشتی غذا و توزیع آن

13- صدور و توزیع کارت الکترونیکی تغذیه جهت دانشجویان جدید الورود

14- بازدید دوره ائی کارشناس تغذیه از نحوه طبخ و عمل آوری غذا و نظارت بر منوی غذائی سلف سرویس

15- توزیع میوه و دسر به صورت شش نوبت در هفته بین دانشجویان

16- نظارت بر خرید میوه و تره بار تازه و درجه یک و شستشوی و ضد عفونی میوه جات و سبزیجات

17- استفاده از لبنیات تازه و درجه یک با بسته بندی مناسب از کارخانه های مورد تائید دارو و غذای دانشگاه

18- استفاده از سفره های یک بار مصرف ، لیوان یکبار مصرف و چاقوی یکبار مصرف در آشپزخانه

19- بهره گیری از سیستم های اتوماسیون تغذیه دستگاه رزرو الکترونیکی روزانه غذا

 

دانشجویان جدید الورود می توانند پس از ثبت نام همزمان به واحد اتوماسیون تغذیه مراجعه نموده و نسبت به دریافت کارت تغذیه اقدام نمایند.

 

دانشجویان شبانه می توانند پس از ارائه درخواست کتبی به مدیریت امور دانشجویی و تایید آن مدیریت و آموزش دوره های شبانه با مراجعه به بانک رفاه دانشگاه و پرداخت وجه با ارائه فیش بانکی و فرم انتخاب واحد به اداره تغذیه مراجعه نموده و نسبت به دریافت کارت تغذیه اقدام نمایند.

به دانشجویان شبانه ای که کلاسهای آنها صرفاً بعد از ظهر تشکیل می شود کارت تغذیه تعلق نمی گیرد. این اداره با نظر و دستور معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص پخت غذا جهت اعیاد ، مناسبت های خاص و اردو ها با رعایت مواد بهداشتی اقدام به پخت و پز غذا می نماید.

دفعات مشاهده: 1629 بار   |   دفعات چاپ: 559 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 92 بار   |   0 نظر
>
:: تغذیه : معرفی ::
اداره تغذیه (رئیس اداره : اقای رضا فدائی)

 

این اداره مسئولیت تغذیه دانشجویان را بر عهده داشته و همه روز به صورت مستمر نسبت به طبخ و توزیع نهار و شام دانشجویان اقدام نموده و در اکثر مواقع با تحویل ،پنیر ، مربا ،کره ،و عسل به صورت هفتگی به صبحانه دانشجویان کمک می کند. این این اداره مصمم است با نظارت دقیق بر خرید ، نگهداری وطبخ وتوزیع مواد غذائی بهترین شرایط را از نظر کمیت وکیفیت بر غذای دانشجویان اعمال نماید .

 

این اداره مجهز به چهار واحد غذا خوری جهت دختران و پسران و دو باب سالن عمل آوری غذا می باشد.

 

 

1-برنامه ریزی جهت ارتقاء سطح کیفیت طبخ وتوزیع غذا

2- برنامه ریزی وتهیه منوی غذایی مناسب (با توجه به فصول مختلف سال ومیزان کالری وانرژی مورد نیاز دانشجویان)

3- کنترل بهداشت فردی ورعایت اصول بهداشتی پرسنل آشپزخانه

4- ارائه آموزشهای فردی وگروهی مورد نیاز جهت پرسنل آشپزخانه

5- تهیه مواد اولیه مورد نیاز مطابق با شرایط و استانداردهای لازم

6- نظارت بر رعایت بهداشت در تهیه، عمل آوری و انتقال مواد غذائی

7-نظارت بر مراحل آماده سازی غذا ، پاکسازی محیط آشپز خانه و شستشو

8- شستشو و ضد عفونی سالن پخت و غذا خوری در پایان روز

9- حضور کارشناس بهداشت محیط و نظارت بر عملکرد بهداشتی پرسنل آشپزخانه و چک کارتهای سلامت

 

10- نظارت بر مراحل نگهداری مناسب و بهداشتی مواد غذائی در سرد خانه ها و انبارهای مواد غذائی

11- نظافت و شستشوی دوره ائی سردخانه ها و انبار های مواد غذائی

12-نظارت کامل و مستقیم بر نحوه طبخ بهداشتی غذا و توزیع آن

13- صدور و توزیع کارت الکترونیکی تغذیه جهت دانشجویان جدید الورود

14- بازدید دوره ائی کارشناس تغذیه از نحوه طبخ و عمل آوری غذا و نظارت بر منوی غذائی سلف سرویس

15- توزیع میوه و دسر به صورت شش نوبت در هفته بین دانشجویان

16- نظارت بر خرید میوه و تره بار تازه و درجه یک و شستشوی و ضد عفونی میوه جات و سبزیجات

17- استفاده از لبنیات تازه و درجه یک با بسته بندی مناسب از کارخانه های مورد تائید دارو و غذای دانشگاه

18- استفاده از سفره های یک بار مصرف ، لیوان یکبار مصرف و چاقوی یکبار مصرف در آشپزخانه

19- بهره گیری از سیستم های اتوماسیون تغذیه دستگاه رزرو الکترونیکی روزانه غذا

 

دانشجویان جدید الورود می توانند پس از ثبت نام همزمان به واحد اتوماسیون تغذیه مراجعه نموده و نسبت به دریافت کارت تغذیه اقدام نمایند.

 

دانشجویان شبانه می توانند پس از ارائه درخواست کتبی به مدیریت امور دانشجویی و تایید آن مدیریت و آموزش دوره های شبانه با مراجعه به بانک رفاه دانشگاه و پرداخت وجه با ارائه فیش بانکی و فرم انتخاب واحد به اداره تغذیه مراجعه نموده و نسبت به دریافت کارت تغذیه اقدام نمایند.

به دانشجویان شبانه ای که کلاسهای آنها صرفاً بعد از ظهر تشکیل می شود کارت تغذیه تعلق نمی گیرد. این اداره با نظر و دستور معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص پخت غذا جهت اعیاد ، مناسبت های خاص و اردو ها با رعایت مواد بهداشتی اقدام به پخت و پز غذا می نماید.

دفعات مشاهده: 1651 بار   |   دفعات چاپ: 587 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 106 بار   |   0 نظر
>
معاونت دانشجویی و فرهنگی danesh
تمامی حقوق معنوی این صفحات و پایگاه متعلق به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زابل می باشد
Persian site map - English site map - Created in 0.201 seconds with 973 queries by AWT YEKTAWEB 3174