برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل
   [صفحه اصلی ]     [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اداره نظارت برموادغذایی::
اداره نظارت براموردارو وموادمخدر::
آزمایشگاه کنترل موادغذایی::
اطلاع رسانی غذا::
اداره تجهیزات پزشکی::
::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

نظرسنجی
نظر شما در مورد مطالب پورتال چیست؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
فرایندهای اداره نظارت بر مواد غذایی
..
EPA
Us Enviromental Protection Agency
..
لیست مدارک پروانه های بهداشتی
:: صفحه اصلی ::

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

:: صفحه اصلی : شناسایی محصولات آرایشی اصلی وتقلبی ::

بهترین راه شناسایی محصولات آرایشی وبهداشتی اصلی ازتقلبی توجه به برچسبهای اصالت سازمان غذاودارواست که باکدیونیک خودازهرنظرقابل رهگیری است

>
:: صفحه اصلی : چربی ترانس ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/26 | 

طبق پیشنهادFDAمیزان دریافت چربی ترانس بایدبه کمتراز1درصدانرژی روزانه برسد،اگرروی برچسب غذایی کلمه روغن هیدروژنه شده یاروغن شیرینی پزی ذکرشده باشد،بایددانست که آن غذاحاوی چربی ترانس است.

>
:: صفحه اصلی : برچسب موادغذایی رابه دقت مطالعه کنید ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/25 | 

مقدارقندی که روی برچسب های موادغذایی نوشته شده است،معمولامجموع قندطبیعی وشکرافزوده شده درمراحی تهیه محصول است.دراین جدول شمابه راحتی هرکلمه ای که به حرف ((اوز))ختم شودنظیرساکاروز،فروکتوز،لاکتوزو...رامی توانیدمعادل قندمحاسبه کنید.

>
:: صفحه اصلی : اطلاعیه تاسیس شرکتهای پخش لوازم آرایشی وبهداشتی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/9 | 

کلیه متقاضیان تاسیس وبهره برذاری ازشرکت لوازم آرایشی وبهداشتی،جهت دریافت مجوزهای قانونی به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی زابل مراجعه نمایند.

>
:: صفحه اصلی : 24مهرروزجهانی غذا ::
 | تاریخ ارسال: 1395/7/24 | 

24مهرماه مصادف باروزتاسیس سازمان قائو(سازمان خواروباروکشاورزی ملل متحد)درسال  1954که بنام روزجهانی غذانامگزاری شده است.

روزجهانی غذاروزهمدردی باانسانهایی ا که ازابتدایی ترین حق خودمحروم هستندوهمچنین روزتداوم شکرگزاری ازنعمتهای سرشارالهی وهمدردی باگرسنگان جهان راگرامی می داریم.

>
:: صفحه اصلی : کاهش مصرف نمک ازکودکی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/6/20 | 

ذائقه افرادازسنین کودکی شکل می گیردپس ذائقه کودکانمان راازابتدابه موادغذایی کم نمک وکم شکرعادت دهیم.

>
:: صفحه اصلی : کاهش اسیدچرب ترانس درمحصولات تولیدی ::
 | تاریخ ارسال: 1395/5/24 | 

تولیدکننده محترم،چنانچه هردرصدی ازاسیدهای چرب ترانس درروغن های مصرفی کاهش یابد،بین 1تا2برابرازبیماریهای قلبی وعروقی کاسته می شود.

>
:: صفحه اصلی : نشانگررنگی چراغ راه انتخاب موادغذایی سالم ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/27 | 

بانگاه به نشانگرهای رنگی برروی برچسب محصولات تولیدی غذایی وآشامیدنی مصرف کننده می تواندازمحتوای انرژی،قند،چربی،نمک واسیدچرب ترانس هرماده غذایی مطلع شود.

>
:: صفحه اصلی : نشانگررنگی چراغ راه انتخاب موادغذایی سالم ::
 | تاریخ ارسال: 1395/4/27 | 

بانگاه به نشانگرهای رنگی برروی برچسب محصولات تولیدی غذایی وآشامیدنی مصرف کننده می تواندازمحتوای انرژی،قند،چربی،نمک واسیدچرب ترانس هرماده غذایی مطلع شود.

>
پیوندهای فوری
::

معاونت غذا و دارو تهران

AWT IMAGE

پیوندهای فوری
::
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار کاربران
:. کل کاربران ثبت شده: 461
:. کاربران حاضر در وبگاه: 0
:. میهمانان در حال بازدید: 1
::
آمار بازدیدها
:. آمار بازدید‌های تمام پایگاه:
تمام بازدید‌ها: 2481664
بازدید 24 ساعت قبل: 2506
:.آمار بازدید‌های بخش جاری:
تمام بازدید‌ها: 44678
بازدید 24 ساعت قبل: 28
::
آخرین به‌روزرسانی
چهارشنبه 1395/8/26
::
AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE
AWT IMAGE
معاونت غذا و دارو daroo
Persian site map - English site map - Created in 0.254 seconds with 1684 queries by AWT YEKTAWEB 3174