[صفحه اصلی ]

آر.اس.اس
خبرنامه الکترونیک

ورزش و سلامت
:: تولد در آمبولانس با اقدام موثر تکنسین های اورژانس115 زابل ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/13 |

مقارن ساعت 4:30 شنبه مورخه 13 آذر ماه سال جاری طی تماس تلفنی با مرکز پیام اورژانس 115 زابل  و تقاضای اعزام آمبولانس  به آدرس شهرستان زابل خیابان طالقانی ، بلافاصله تیم امدادی اورژانس 115 از پایگاه شهری شماره 2 زابل به محل اعزام و د رمدت زمان کمتر از 4 دقیقه بر بالین بیمار حاضر گردیدند .

پس از بررسی مشخص گردید ،بیمار خانم 24 ساله بارداری است که درد های زایمانی وی شروع گردیده بلافاصله وی را به داخل آمبولانس انتقال می دهند و از آنجایی که پیشرفت روند  زایمان سریع  صورت میگرد  سریعا" اقدامات لازم را جهت انجام فرایند زایمان انجام می دهند و   نوزاد دختر در کمال صحت و سلامت در داخل آمبولانس توسط تکنسین های اورژانس چشم به دنیا میگشاید .

لازم به ذکر است بعد از انجام اقدامات اولیه پس از تولد ،نوزاد و مادر هر دو در وضعیت مطلوبی تحویل  زایشگاه بیمارستان حضرت امیر المومنین علی (ع) زابل شده اند .

دفعات مشاهده: 514 بار   |   دفعات چاپ: 76 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
وب دا webda
زابل - میدان جهاد -خیابان شهید باقری -ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زابل ، مرکز تلفن : 2254534- 2225405 - 2254532 - 2225402 تلفن گویا : 2254700 تمامی حقوق معنوی این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی زابل می باشد
Persian site map - English site map - Created in 0.201 seconds with 957 queries by AWT YEKTAWEB 3174