برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل
ساختار سازمان::
فرم ها و فلوچارتها::
فرایندهای جاری::
گروه تجویز و مصرف منطقی دارو::
تغییر قیمت دارو::
اقلام ریکال و غیرمجاز::
پاسخ به سوالات دارویی::
مطالب گذشته::
فارماکوپه بیمارستانی

پاسخ به سوالات دارویی
جهت طرح سوالات خود در خصوص نحوه مصرف دارو، تداخلات دارویی و حساسیت دارویی اینجا کلیک کنید
نرم افزارهای جدید
توصیه های دارویی و بهداشتی

به هر دلیلی که به پزشک مراجعه میکنید، پزشک را در مورد داروهایی که مصرف می کنید  مطلع سازید.

اگر به دارو یا هر ماده شیمیایی دیگری حساسیت دارید ، به پزشک بگویید.

داروها را طبق نظر پزشک مصرف کنید ، هرگز بدون اطلاع پزشک مقدار دارویی مصرفی خود را افزایش یا کاهش ندهید.

همیشه قبل از ترک مطب، از پزشک سوال کنید تا چه زمانی مصرف دارو را باید ادامه دهید.

در مورد مصرف دارو  با غذا با پزشک و یا  داروساز مشورت نمایید  این مسئله در موردبرخی داروها دارای اهمیت زیادی است.

تجویز زیر نظر پزشک و استفاده با مشاوره داروساز، تنها راه اطمینان از سلامت و اثربخشی داروهای گیاهی است.
تولیدکنندگان غیرمجاز داروهای گیاهی، گاه برای افزایش تاثیر فرآورده، مواد غیرمجاز به آنها افزوده و بر روی جلد دارو نامی از آنها نمی برند.
 تغذیه کودک با شیر مادر سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم و پستان در مادر می شود.
 هیچ جایگزینی نمی تواند جای شیر مادر را در فرایند رشد وسلامت کودک پرکند ،پس بیاییم بزرگترین هدیه را که رشد در کمال سلامت است را به فرزندانمان هدیه کنیم.
 دارو ماده ای است درمرز غذا و سم که اگر درست مصرف شود غذاست و بیمار را نجات می دهد.
تنها راه تشخیص فشارخون بالا، اندازه گیری آن با دستگاه فشارسنج است.
فراورده های خوراکی کلسیم باید 1 تا 1.5 ساعت بعد از غذا مصرف شود و در صورت امکان 2-1 ساعت با مصرف هر دارویی فاصله داشته باشد.
همانند یک شمشیر دو لبه است که اگر بجا و صحیح مصرف نشود نه تنها مشکدارو لی را حل نمی کند بلکه سلامت افراد را نیز به مخاطره خواهد انداخت.
شما می دانید که ورزش برای بدن مفید است. آیا روزانه نیم ساعت ورزش و فعالیت بدنی انجام می دهید؟

در مراجعه به پزشک هرگز برای نوشتن دارو اصرار نکنیم، عدم تجویز دارو در صورت تشخیص پزشک، اولین و بهترین گزینه است.
صرف ادعای وجود ترکیبات گیاهی و طبیعی در یک فرآورده دلیل بی خطر بودن آن نیست.
آموزش استفاده از فرآورده های دارویی

اطلاعات دارویی

استفاده از پماد چشمی

استفاده از قطره چشمی