برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زابل
   [صفحه اصلی ]     [ English ]
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه ::
اخبار همایش ها::
اخبار هم اندیشی::
اعضای کار گروه ها::
اخبار کارگروه ها::
تصاویر همایش ها::
پست الکترونیکی::
تماس با ما::
رویدادهای نهاد رهبری::
پایگاه اطلاع رسانی

فهرست صفحات
ساعت

دریافت اطلاعات پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) دهه اول محرم برگزار شد + تصاویر
:: حضور حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد در دانشگاه
:: مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) در دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار می شود
:: نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه
:: پنجمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید با هدف معرفت افزایی و توانمند سازی اساتید و اعضای هیات علمی برگزار ‌شد.
:: مراسم تودیع و معارفه مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل
:: جلسه تودیع و معارفه دبیر هیأت دانشجویی آل طاها علیهم السلام
:: فضیلت ماه مبارک رمضان
:: ثبت نام عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک آغاز شد
:: برگزاری ختم قرآن مجید همزمان با ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان
:: برگزاری جشن میلاد صاحب الزمان حضرت مهدی(عج)
:: ایستگاه صلواتی
:: برگزاری جلسات مشاوره دانشجویی
:: کارگاه معرفت افزایی ویژه اساتید با خانواده، در دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد.
:: ازدواج؛ راه و رسم بندگی عاشقانه
ویژه نامه ها

:: دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه : گزارش سومین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید ::
AWT IMAGEبا توجه به برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در سال های گذشته توسط این دفتر و تاکید نهاد به استمرار این دوره در سال جاری و از طرفی استقبال و درخواست اعضای هیئت علمی دفتر هم اندیشی پس از هماهنگی و جلسه با حضور ریاست محترم دانشگاه – مسئول محترم نهاد و معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه اقدام به مکاتبه و اطلاع رسانی از طریق پیامک به اساتید و اعضای هیئت علمی جهت ثبت نام در طرح ضیافت نمود و در پایان تعداد 32 نفر ثبت نام قطعی انجام گردید و با نظر به تاریخ اعلام شده در تاریخ 16/4/93 همه اساتید به اتفاق مدرسین در مشهد مقدس و در مکان هتل تعیین شده از سوی دانشگاه (هتل مودت) حضور یافتند و مورد استقبال هیئت اجرایی طرح قرار گرفتند و طبق اطلاع رسانی مجدد در خصوص افتتاحیه مراسم در تاریخ 17/4/93 ساعت 16 در سالن آمفی تئاتر اداره آموزش و پرورش ناحیه 2 مشهد مقدس با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدرسان طرح و اعضای هیئت علمی به همراه خانواده هایشان برگزار گردید و سین برنامه های دوره هم به صورت مکتوب و هم در قالب افتتاحیه بیان شد. به هرکدام از اساتید یک عدد سالنامه جهت یادداشت برداری به همراه خودکار اهدا شد. از روز 18/4/93 کلاس آموزشی شروع گردید که طبق برنامه ریزی انجام شده و شرایط در نظر گرفته شده چهار روز اول طرح کلاس ها در عصر و 4 روز دوم در صبح برگزار گردید و در ساعات دیگر و طبق برنامه ریزی، برنامه های فوق برنامه از قبیل کارگاه های آموزشی نقد فیلم با موضوع استراتژی رسانه یهود و صهیونیسم، فرق ضاله و عرفان های نوظهور و خانواده و تربیت فرزند و جلسات هم اندیشی با موضوعات عفاف و حجاب در دانشگاه و تبیین مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص کثرت جمعیت و برنامه های تفریحی و مسابقات کتابخوانی و نقاشی ویژه فرزندان اعضای هیئت علمی انجام گردید و در تاریخ 26/4/93 برنامه اختتامیه با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی و خانواده هایشان در همان سالن آمفی تئاتر آموزش و پرورش ناحیه 2 انجام شد که در این جلسه پس از صحبت های مدرسین طرح، جوایز فرهنگی به مناسبت مسابقه کتابخوانی و قدردانی از مدرسین دوره به همراه قرعه کشی حج عمره و اظهار نظرات دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه به منظور بیان نقاط ضعف و قوت این دوره طرح انجام گرفت.سپس عکس یادگاری با حضور کلیه مخاطبان گرفته شد. این دوره همانند دوره های قبل در دو بخش آموزشی و فوق برنامه فرهنگی انجام گرفت که بخش آموزشی بر عهده آقای رضا ا... دادی مدیر محترم گروه معارف اسلامی دانشگاه و بخش فوق برنامه فرهنگی آقای محمد خرم از اساتید محترم گروه معارف عهده دار بودند. در بخش آموزشی در همان جلسه افتتاحیه تمامی موارد آیین نامه و نحوه امتیازات مصوب شده از طرف نهاد برای اساتید بیان شد و مکان کلاس ها نیز در دو سالن یکی مخصوص کلاس های آموزشی که توسط مدرسان جناب آقای دکتر الویری(تاریخ و تمدن اسلام) و جناب آقای دکتر پیش قدم (اندیشه سیاسی اسلام) انجام گرفت و به صورت کنفرانس مطابق آیین نامه بود برگزار و در سالن دیگر کارگاه ها و جلسات افتتاحیه و اختتامیه برگزار گردید. تمامی کلاس ها و کارگاه ها دارای امکانات مورد نیاز مدرس برای تدریس از قبیل تخته وایت برد، ویدئو پروژکتور و نور و سیستم سرمایشی مناسب و ... بود و امکانات ضبط صوتی و تصویری فراهم بود و تمامی کلاس ها و کارگاه ها و فعالیت های فوق برنامه از این موضوع بهره مند بودند.برای اعضای هیئت علمی مستقر در هتل امکان شرکت اساتید طرح در نماز جماعت صبح در حرم مطهر با سرویس دهی از درب هتل فراهم گردید ضمن آنکه برنامه دعای کمیل و شب نوزدهم ماه مبارک نیز با حضور چشمگیر اساتید و خانواده های محترم آنان در بارگاه ملکوتی آقا علی بن موسی الرضا(ع) برگزار شد.

دفعات مشاهده: 4759 بار   |   دفعات چاپ: 457 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 2 بار   |   0 نظر
نهاد نمایندگی رهبری Agency leadership
تمامی حقوق معنوی این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی زابل می باشد
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 975 queries by AWT YEKTAWEB 3174